Verktøy

Verktøy

Ravemas verktøyavdeling består av ca. 30 ansatte som hjelper deg med kvalitetsverktøy og industrirekvisita i Sverige, Norge og Finland. Våre dyktige produktspesialister og selgere er spredt over hele landet og hjelper deg gjerne med tekniske beregninger og finne riktig produkt for ditt behov. Ravema er generalagent for Hoffmann Group – Europas ledende leverandør av kvalitetsverktøy, med over 500 000 listede varer.

Arbeidssplassinnredning / Arbeidsutstyr / Elverktøy & trykkluftverktøy / Holdende verktøy & oppspenning / Håndmåleverktøy / Håndverktøy / Industri- & byggkjemikalier / Personlig skydd PPE / Slipning & skjæring / Solide skjæreverktøy / Vendeskjær

Solide skjæreverktøy

Ravemas komplette program med solide verktøy inkluderer verktøy for de fleste bruksområder innen boring, fresing, tapping, gjengefresing og brotsjing.

Håndmåleverktøy

Vi har lang erfaring innen måleteknologi og tilbyr et komplett utvalg av måleverktøy for en rekke bruksområder.

Holdende verktøy & oppspenning

Vårt program for holdende verktøy og oppspenning inneholder alt kunden ser etter. Uansett om du er ute etter standard- eller spesialløsninger, hjelper våre dyktige medarbeidere deg med å finne den rette løsningen.

Vendeskjær

Ravemas sterke vendeskjærsprogram er omfattende for alle forskjellige typer dreiing, fresing og boring.

Håndverktøy

Sammen med Hoffmann Group tilbyr Ravema et bredt utvalg kvalitetsverktøy for alle tenkelige behov og aktiviteter.

Arbeidssplassinnredning

Vi skaper et godt arbeidsmiljø og får dagene på jobb til å fungere.

Personlig skydd PPE

Ravema tilbyr beskyttelse og sikkerhet for dine ansatte på arbeidsplasser i alle typer bransjer og arbeidsmiljøer. Vi leverer personlig verneutstyr som gir optimal beskyttelse og med brukervennlig design.

Arbeidsutstyr

Her har vi et bredt spekter av ulike produkter til mange ulike behov innen industri og håndverksindustri.

Elverktøy & trykkluftverktøy

Vårt mål er at du skal finne det rette verktøyet for alle dine behov hos oss.

Industri- & byggkjemikalier

En rekke smøremidler, rengjørings- og beskyttelsesmidler er supplert med lim og andre typer tetningsmaterialer. Vi har både væsker og påføringstilbehør.

Sliping & skjæring

Innenfor produktkategorien sliping og skjæring samarbeider vi i Ravema med noen av de absolutt beste leverandørene i bransjen.