Ravema utnevner Alexander Olander som ny Managing Director

Ravema utnevner Alexander Olander som ny Managing Director og markerer starten på en ny æra.

Alexander Olander til venstre, Jörgen Fredsson til høyre.

Fra og med 1. september, 2023 kommer Alexander Olander til å ta på seg rollen som Managing Director for Ravema AB. Etter ti år i jobben var tiden moden for at Jörgen Fredsson trer til side. Han kommer til å fokusere på å videreutvikle moderselskapet Pronect som CEO.

Alexander Olander var det naturlige valget i søken etter Jörgens etterfølger med sin MSc i Mechanical Engineering og 15 års erfaring innen produksjonsbransjen. Han har vært en del av Ravemas allsidige team siden 2016, og startet reisen i bedriften som Business Area Manager for Service. I senere år har han vært ansvarlig for maskineringsfeltet i Ravema.

Jörgen Fredsson mener at Alexander Olander vil sørge for at Ravema AB vokser seg enda større og sterkere i fremtiden. Han sier:

«Etter nesten ti år er det på tide for meg å la nye krefter slippe til. Alexander har hatt det generelle ansvaret for delen Machine Tools i Ravema AB en god stund nå, men det juridiske ansvaret har ligget hos meg. Jeg har tro på at Alexander har det som kreves for å sørge for at Ravema vokser på en bærekraftig og etisk måte, og at våre kunder kommer til å fortsette å være like fornøyde som de er i dag.»

Alexander Olander.

I en så dynamisk bransje som produksjon er det viktig at det sitter noen som virkelig forstår, og kan tilpasse seg etter kundenes endrede behov, i førersetet. Alexanders visjon for fremtiden dreier seg rundt bærekraftighet og førsteklasses produksjon. Han sier:

«Jeg er stolt av å være del av en bedrift som alltid har ambisjon om å ligge i forkant og tilby våre kunder det absolutt beste innen maskineringsverktøy, måling og automatiserte løsninger. Jeg ser frem til å lede Ravema inn i fremtiden, der vi utfordrer oss selv til å fortsette å være en innovativ og pålitelig samarbeidspartner for våre kunder. Sammen med vår svært dyktige stab kommer vi til å skape flere suksesshistorier lenge inn i fremtiden.»

Produksjonsbransjen beveger seg raskere enn noensinne, og endringene er til å ta og følge på. Ved å utnevne Alexander Olander som deres nye Managing Director, gir Ravema kundene sine sikkerhet og en bekymringsfri hverdag. Et sikkert tegn på at Ravema virkelig holder av sine kunder og har tenkt på dem er den interne rekrutteringen etter ny Managing Director. Det er helt essensielt at man, i tider som dette, har kjennskap til markedet, kundene og deres behov.

Området Tools i Ravema AB vil forbli uendret, og Anders Jinglöv vil være ansvarlig.

Lykke til, Alexander og Jörgen, i deres nye utfordringer.