Optimaliser forvaltningen av dine måledata

Det er stadig mer populært med digital dataoverføring av måledata blant bedrifter. Dette øker imidlertid kravene til underleverandører, og setter søkelyset på mer presise og tydelige målinger. Det kan være svært kostbart om man befinner seg i en situasjon der man ikke kan leve opp til disse kravene, og av den grunn er det essensielt at man optimaliserer prosessen for måledata.
Digital dataoverføring kan foregå på flere ulike måter, både trådløst via Bluetooth-tilkobling og med kabel koblet direkte til din datamaskin.
Avhengig av modell finnes det også mulighet for å koble flere forskjellige måleenheter til samme datamaskin.

Fordeler ved digtal dataoverføring:

  • Sikre måledata

Ved bruk av pålitelige systemer kan du minimere risikoen for mulige feil, samt sikre at du legger inn de riktige måledataene.

  • Spar tid

Du kan enkelt legge måledataene inn i protokollen ved ett enkelt tastetrykk, og spare både tid og manuelt arbeid.

  • Sporbarhet

Bruk av digital dataoverføring gjør det enkelt å spore eventuelle feil tilbake i tid fordi du kan søke i protokollen for sporbarhet.

  • Attraktiv arbeidsplass

Du blir en attraktiv arbeidsgiver takket være den moderne teknologien som tiltaler fremtidige generasjoner.

Hvordan kommer du i gang?

Ravema samarbeider med flere ulike produsenter og har mulighet til å skreddersy en løsning som passer din virksomhet. Våre eksperter vil jobbe sammen med deg, og ha en grundig gjennomgang av dine behov. Deretter vil de hjelpe deg med å komme i gang med systemene og lære opp personalet på stedet.

Vår portefølje inkluderer måleteknologi fra Mitutoyo, Mahr, Tesa, Sylvac og mange flere.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for en prat om hvordan vi kan bistå deg med å optimalisere overføringen av dine måledata.