Høyhastighetsmålinger med Wenzel og REVO2

I dagens marked er etterspørselen etter rask og presis måleteknologi raskt økende, og bedrifter møter stadig strengere krav til nøyaktighet. Av den grunn er det viktigere enn noen gang å ha kunnskap om moderne og innovative løsninger.

Ravema har i lang tid samarbeidet med det tyske selskapet Wenzel, som med sine over 600 ansatte er den største familieeide bedriften i målebransjen. Wenzel er svært godt kjent med de høye kravene og trendene i bransjen, og har innovasjon som en av sine kjerneverdier. Et av de sterkeste bevisene for dette er de mange samarbeidene Wenzel har inngått i løpet av årene. De har for eksempel utviklet sin egen programvare WM Quartis og deretter helintegrert REVO2-målehodet fra Renishaw for å sikre den absolutt høyeste kvaliteten og nøyaktigheten.

Wenzel har siden 1968 vært en av de ledende aktørene innen måleteknologi, og har lang erfaring med å levere pålitelige måleløsninger. De mer enn 10 000 maskinene de har over hele verden vitner om at Wenzel virkelig kan sine saker, og er en bedrift man trygt kan sette sin lit til.

Wenzel LH1512 er en høytytende målemaskin som leverer nøyaktige og pålitelige målinger. I kombinasjon med det 5-aksede målehodet REVO2 utgjør den en komplett løsning for alle dine målebehov. REVO2 har en unik teknologi som tilrettelegger for nøyaktige målinger i høy hastighet, og sørger for at du enkelt oppnår presise måleresultater. I tillegg til dette har LH1512 en brukervennlig programvare som sørger for at du enkelt kommer i gang med bruk av maskinen, enten du er en erfaren bruker eller nybegynner.

Videoen nedenfor viser hvordan Wenzel LH1512 og REVO2 fungerer og gir deg et overblikk over hastigheten og presisjonen du kan forvente ved å velge denne løsningen.