12. og 13 juni deltar Ravema NO på Bryne Industriexpo. Besøk oss på vårt democenter i Bryne og opplev verdenspremieren på Mazak Integrex i450 x 2500 med Fusion Coolant. Vi presenterer også nyheter innen verktøysortimentet, innovasjon og teknologi. Varmt velkommen til oss! Här kan du läsa mer om Fusion Coolant Systems.

Les mer

Nå er vår målekampanje for våren 2024 i gang! Les kampanjebrosjyren for å se vårt brede utvalg og rabatterte priser.

Les mer

Nok en gang inviterer vi til en messe fylt med innovativeløsninger, spennende nyheter og givende møter!

Les mer

Ravema inviterer til automasjonsdager. Vi samler ledende kompetanse innen automasjon, spennende presentasjoner, diskuterer utfordringer og muligheter knyttet til digitalisering og hvordan moderne automasjon skal implementeres – og dens påvirkning på den industrielle fremtiden.

Les mer

I dagens marked er etterspørselen etter rask og presis måleteknologi raskt økende, og bedrifter møter stadig strengere krav til nøyaktighet. Av den grunn er det viktigere enn noen gang å ha kunnskap om moderne og innovative løsninger. Ravema har i lang tid samarbeidet med det tyske selskapet Wenzel, som med sine over 600 ansatte er

Les mer

Ravema utnevner Alexander Olander som ny Managing Director og markerer starten på en ny æra. Alexander Olander til venstre, Jörgen Fredsson til høyre. Fra og med 1. september, 2023 kommer Alexander Olander til å ta på seg rollen som Managing Director for Ravema AB. Etter ti år i jobben var tiden moden for at Jörgen

Les mer

Nå er Hoffmann Groups katalog for 2023/2024 tilgjengelig. Den nye utgaven inneholder over 120.000 artikler innen blant annet skjærendeverktøy, måleverktøy, arbeidsplassinnredning og mye mer! Alle produkter kan enkelt bestilles via Hoffmann eShop, der finner man også enkeltpriser, teknisk informasjon på produktene, lagerstatus og de nyekatalogene digitalt.

Les mer