Akutt hjelp

Om oss

Våre produkter og tjenester

Løsningene våre som gir deg en totalløsning

Ravema har et bredt og heldekkende utvalg av produkter og tjenester fra markedets ledende leverandører. Hvert område har en spesialisert produkt- og kundeorientert organisasjon som står klar til å hjelpe deg.

Verktøymaskiner

Verktøymaskiner er en veldig viktig del av Ravemas virksomhet, og Mazak er den desidert største samarbeidspartneren og utgjør et fundament for bedriften. Mazak har maskiner for skjærende bearbeiding og lasermaskiner. Vi har også slipemaskiner fra Anca og spesialmaskiner fra italienske PAMA. Ravema står ikke bare for maskinleveranser. Målet er å være kundens totalpartner og å optimalisere kundens investering.

Med drøyt 45 års erfaring med salg og installasjon av mer enn 4500 CNC-maskiner representerer Ravemas medarbeidere en meget populær kunnskap og kompetanse. I tillegg til å levere maskiner av beste kvalitet skaper vi merverdi for kundene våre ved å tilby for eksempel forslag til ny produksjonsteknikk, tidsstudier og metodeløsninger. Ravema er markedsledende i både Norge og Sverige.

Automasjon

Det er mange veier inn i automasjonens verden, og det kan virke uoversiktlig hvis man ikke har et kart. Ravema gjør denne veien enklere ved hjelp av orientering og veivisning på fremkommelige og gode stier for ulike behov. Vi har bred kunnskap, og vi samarbeider med bransjens ledende automasjonsleverandører for å hjelpe deg med å bli enda mer effektiv, samt få en skreddersydd løsning som passer for din bedrift.

Service og ettermarked

Det maskinutstyret som Ravema leverer skal tilby maksimal tilgjengelighet. Målet når vi og kundene våre ved hjelp av kvalitetsmaskiner kombinert med hjelp fra Ravemas team på rundt 60 dyktige serviceteknikere ute i felt. Våre serviceteknikere hjelper deg med både reparasjoner og opplæring, forebyggende vedlikehold, maskinflytting og markedsledende ettermarkedsløsninger med kompletterende funksjoner som hjelper deg og bedriften til å bli enda litt mer effektive.

Verktøy og forbruksartikler

Ravema Verktygsteknik har rundt 30 medarbeidere som selger kvalitetsverktøy og forbruksartikler i Norge, Sverige og Finland. Ravema er blant annet generalagent for Hoffmann Group – Europas ledende leverandør av kvalitetsverktøy. I sortimentet inngår Hoffmann Groups eget varemerke Garant – et smart valg med best forhold mellom pris og yteevne. Vi har også en intelligent nettbutikk for en enkel og effektiv innkjøpsprosess. Vi hjelper også gjerne kundene våre med anbefalinger om hele teknologien for skjærende bearbeiding – alt fra skjærende verktøy til fastspenning og alle typer bruksområder og forhåndsinnstillinger.

Måleteknikk

Ravema tilbyr et stort utvalg av måleutstyr, både i form av manuelle måleinstrumenter og avanserte måleinstrumenter fra våre tyske leverandører Wenzel og Jenoptik. Vårt tilbud inkluderer både maskin- og programvare, teknisk kompetanse og kursprogrammer.

3D-printere

Additiv produksjon er en del av fremtiden. Vi bruker å si at "Fremtiden er allerede her", noe som stemmer. Ravema har et konsept der vi kan kombinere additive produksjonsmetoder med skjærende bearbeiding for å produsere skreddersydde deler, samt i forbindelse med produksjon av prototyper. Vi har de riktige ressursene med riktig kompetanse for å hjelpe deg med å finne en løsning som passer for deg både når det kommer til maskin og materialvalg. Vi har 3D-printere som kan produsere de aller minste delene i metall, og vi leverer også verdens største 3D-printere for plast.