Akutt hjelp

Opplæring

Jo bedre kunnskap våre kunders medarbeidere har, desto større mulighet får dere til å kunne gjøre dere nytte av investeringen, maskinene og utstyret.

Derfor satser Ravema mye på å kunne tilby kundene våre god og relevant opplæring. Kursene gjennomføres ved vårt teknologisenter i Värnamo eller ute hos kunden. Kursholderne våre har bransjeledende kunnskap og pedagogikk slik at de kan hjelpe dere med å bli enda litt mer effektive og produktive.

Vi leverer opplæring i forkant av maskinteknikken praktisk talt hele året. I kursbrosjyren nedenfor finner du årets planlagte kurs, samt oversikt over hva vi kan hjelpe deg med.

Du kan også laste ned brosjyren her >>

Vi gjennomfører kurs i blant annet

Programmeringsopplæring

Kurs for programmerere, operatører, behandlere og verksmestere i bedrifter som allerede har, eller som planlegger å skaffe seg noen av våre numerisk styrte maskiner.

Grunnleggende opplæring i el-/styresystem

Et todagers grunnleggende servicekurs for Mazaks styresystem Mazatrol.

Form- og posisjonskurs

Kurs for kvalitetsteknikere, produksjonsteknikere og alle som arbeider med salg eller produksjon. Du får en grunninnføring i form- og posisjonstoleranser, og du får informasjon om hvordan koordinat- og referansesystemer er oppbygd.

Operatøropplæring

Dette er et grunnleggende, kundetilpasset kurs i bruk. Det gjennomføres hos dere, og vi går blant annet gjennom driftsvedlikehold, styrepanelets funksjoner og mye mer.

Bedriftstilpassede kurs

Det kan hende du har kompleks bearbeiding av delene dine. Våre produktspesialister har lang produksjonsteknisk erfaring bak seg. Da kan vi skreddersy et kurs som passer for din bedrift.

Bedriftstilpasset kurs i operatørvedlikehold

Med godt utført operatørvedlikehold kan man unngå inntil 75 % av alle feil, eller oppdage dem tidlig. Kurset er rettet mot det daglige vedlikeholdet som bør utføres av operatøren for å kunne utnytte maskinens kapasitet maksimalt, i samsvar med anbefalingene fra maskinprodusenten.

 
Kontakt meg for mer info:

Andreas Gustafsson

Ansvarlig Opplæring

 

Tel: +46 370 488 26

E-post: angu@ravema.se