Akutt hjelp

Nyheter

TESA feirer 80 år!

: 2021-10-29

Vi på Raverna kommer med et tilbud fra vår måleleverandør TESA, som i år feirer hele 80 år siden oppstarten i 1941!

Tesa står for kvalitet, pålitelighet og lang levetid og har smarte løsninger for presisjonsmåleinstrumenter tilpasset ingeniørindustrien. Ravema har samarbeidet med TESA siden 1900-tallet, og vi ser frem til å fortsette å utvikle samarbeidet i fremtiden.


I det aktuelle tilbudet finner du blant annet nyheter om Twin-T20. En digital displayenhet som lar deg simulere to måleverdier mot hverandre, både for produksjon og målerom. Vi ser også en ny design på tiltindikatoren – Swisstast blir nå Rubytast.

«Jeg synes at TESA har et solid kvalitativt utvalg av håndmålere. I dette tilbudet finenr du alt fra displayenheter koblet til målesonder, kalipre, dybdemålere, 3-punkts mikrometer, tiltindikatorer og fremfor alt deres 1D- og 2D-høydemetermodeller. Sistnevnte har en veldig fin design, tydelig display og optimal nøyaktighet i målinger.» Jacob Lindström, Produktspesialist på Ravema.

Du finner mer informasjon om den nåværende kampanjen og om produktene her.

Hvis du har spørsmål, er du velkomenn til å kontakte Jacob på jali@ravema.se eller via telefon: +46 (0)370-48837

Senaste inläggen

Nyheter

RavemaExpo 2021!

: 2021-11-16

Endelig er tiden inne for RavemaExpo!Årets expo er etterlengtet og sammen skaper vi nye muligheter. Meld deg på messen på: www....

 

Les mer ›

Nyheter

Velg riktig vernehanske – for din og dine ansattes sikkerhet!

: 2021-11-16

Hendene er menneskets viktigste redskap – dette gjelder også i industriell produksjon. Huden vår beskytter mot mye, men ikke mot alt...

 

Les mer ›