Akutt hjelp

Nyheter

Ravema og BLB Industries i spennende samarbeid

Publisert: 2017-11-01

Ravema AB og BLB Industries AB innleder et spennende samarbeid innen 3D-printing

Ravema og BLB Industries innleder samarbeid innen storskala 3D-printere. I dag er Ravema en ledende aktør innen nordisk industri, og dette agenturet utvides med storskala 3D-printere, som utvikles av BLB Industries.

BLB Industries har selv utviklet en av verdens største 3D-printere med FGF-teknologi (Fused Granular Fabrication), som de kaller ”Box3”. Printeren kan produsere deler med mål 1100 x 1100 x 2500 mm i én del, og den kan printe inntil 7 kg materiale per time.

Ravema blir agent for BLB Industries’ produkter og vil i løpet av kort tid starte prosessen med å tilsette medarbeidere og bemanne en avdeling for å drive dette samarbeidet fremover.

”Dette er et veldig spennende samarbeid, som blir ytterligere en puslespillbrikke i vår fremtidige produktportefølje. Med dette vil vi kunne tilby store og høyteknologiske 3D-printere som åpner et nytt markedsområde innen bransjens produksjons- og prototypeprosesser”, sier Jörgen Fredsson, administrerende direktør hos Ravema.

Ravema har lenge samarbeidet med Renishaw om 3D-printere for metall. Samarbeidet har et langsiktig perspektiv hvor kompetansen skal bygges opp suksessivt, og det omfatter markedene i Norge, Sverige og Finland. Om BLB Industries AB BLB Industries ble startet i 2015 og har fokus på produksjon av industrielle 3D-printere. Verdensledende printstørrelse, høy produktivitet og med mulighet til å bruke en rekke ulike termoplaster, får man muligheten til å produsere prototyper på en kostnadseffektiv måte.

Om BLB Industries AB
BLB Industries ble startet i 2015 og har fokus på produksjon av industrielle 3D-printere. Verdensledende utskriftsstørrelse, høy produktivitet og muligheten til å bruke en rekke ulike termoplaster gjør det mulig å produsere prototyper på en kostnadseffektiv måte.

 

Senaste inläggen

Nyheter

LMT Group styrker sin plattform – kjøper opp PLM Group

Publisert: 2018-12-03

LMT Group er et konsern innen teknisk varehandel som består av selskapene Ravema med virksomhet i Sverige, Norge og Finland samt Din Maskin...

 

Les mer ›

Nyheter

RavemaExpo - större och häftigare än någonsin!

Publisert: 2018-11-07

Om lite drygt en månad är det dags för årets RavemaExpo här i Värnamo. I år har vi en maxad hall med många spännande nyheter och maskiner....

 

Les mer ›