Akutt hjelp

Om oss

Demosenter

Nav for inspirasjon og kunnskap

I vårt nye demosenter på Bryne stiller vi ut produktnyheter og holder åpent hus hvor vi viser mange spennende produkter og samler samarbeidspartnere. I våre nye større lokaler har vi muligheten til å vise et større utvalg av våre produkter, arrangere testkjøringer og holde seminarer og arrangementer. Vi ser veldig frem til at du kommer og besøker oss på Bryne.

I vårt demosenter i Sverige - Värnamo, som er ca. 4000 m2, har vi utstilling av maskinnyheter, verktøy, måleinstrumenter og 3D-printere hele året. Du er alltid velkommen hit for å se siste nytt, få inspirasjon, prøve produkter og diskutere spesialløsninger og utvikling med de dyktige medarbeiderne våre. Følg med på siste nytt, og følg oss i sosiale medier. Der finner du invitasjoner til arrangementer både i vårt eget teknikksenter og sammen med partnerne våre.

Det er også i Ravemas demosenter i Värnamo at vi gjennomfører våre populære operatørkurs. Hvert år besøker flere hundre av våre kunders operatører oss for å få opplæring i programvare, styresystemer og produksjonsteknikk. Vi har et helt nytt og teknisk avansert senter der du kan lære deg alt om både nyere og eldre systemer.

Du er hjertelig velkommen hit for å få informasjon om siste nytt og for å møte oss.