Akutt hjelp

Om oss

Bedriftsstruktur

Ravema AB

Ravema arbeider og har virksomhet i Norge, Sverige og Finland. Vi har hovedkontor i Värnamo, i sentrale Småland. Der er også bedriftens unike Teknikcenter (ca. 4 000 m2) med utstilling av nyheter og demonstrasjoner av produktene våre hele året. I Norge har vi kontor i Drammen med en avdeling/demosenter utenfor Stavanger, og i Finland har vi kontor i Tammerfors. Medarbeiderne våre er i nærheten av deg som kunde og er stasjonert i den regionen de bor i. Kompetanseplattformen vår har blitt bygd opp over tid i hele organisasjonen, og vi har klart å skape en spisskompetanse innenfor produktområdene våre, siden vi representerer få, men ledende leverandører.

Ravema har fire forretningsområder: Skjæreteknikk, verktøyteknikk, måleteknikk og service. Hver avdeling er spesialisert innenfor sin gren og har medarbeidere som har spisskompetanse for sin produktportefølje. Forretningsområdene er alltid åpne for nye og spennende produkter på markedet.

LMT Group

Ravema er en del av LMT Group, som er en gruppering som består av mange bedrifter som består av Ravema med virksomhet i Norge, Sverige og Finland og Din Maskin i Norge og Sverige. Din Maskin er en markedsledende leverandør og partner for produksjonsanlegg innen metallteknisk bearbeiding, der Prima Power og Safan Darley er de viktigste samarbeidspartnerne. Du finner mer informasjon på www.dinmaskin.no.

LMT Group ble startet i 2010 og eies av det familieeide konsernet Liljedahl Group. LMT Groups visjon er ”å være Nordens ledende partner for industrien innenfor teknikkhandel, kompetanse og service”, les mer på www.lmtgroup.se.

Liljedahl Group

LMT Group eies av Liljedahl Group, som er et familieeid konsern med syv heleide bedrifter: Elcowire Group, LWW Group, Hörle Wire Group, LMT Group, Finnvedens Lastvagnar, Finnvedens Bil og Liljedahl Group Fastigheter. Liljedahl Group har også aksjemajoriteten i Bufab AB. Du finner mer informasjon på Liljedahls nettsted www.liljedahlgroup.se.