Lasermaskiner

Lasermaskiner

Yamazaki Mazak lanserte laserskjæremaskiner allerede på 80-tallet. Siden starten har fokus ligget på produksjon av de mest tekniskt avanserte maskinene som finnes på markedet og som er kapable til å skjære tynne og tykke material, kubeformede detaljer og rør-/profilmaterial.

Lasermaskiner

Yamazaki Mazak lanserte laserskjæremaskiner allerede på 80-tallet. Siden starten har fokus ligget på produksjon av de mest tekniskt avanserte maskinene som finnes på markedet og som er kapable til å skjære tynne og tykke material, kubeformede detaljer og rør-/profilmaterial. Alt dette gjøres med en enormt høy hastighet og nøyaktighet ved å benytte de beste verktøyene, programvarene og fokus på en ergonomisk maskindesign.

2D-laser
Mazak har utviklet en ny 2D-laser og en meget effektiv DDL-teknikk (Direct Diod Laser) som er mer kraftfull, 15% raskere og mer energieffektiv enn motsvarende maskiner på markedet. Utover DDL-maskinene har Mazak også Fiber- og CO2-laser som begge er meget effektive. Valget av teknikk beror på bruksområde. Vi hjelper deg gjerne å finne den beste løsningen for din bedrift. Alla Mazaks lasermaskiner har en bed som er støpt i ett stykke (støpejern), noe som sikrer kvalitet og holdbarhet.

3D-laser
Mazaks 3D-laser har teknikk for å skjære komplekse detaljer med gjennomgående enkelhet i programmering og brukervennlighet. Takket være denne teknologien kan disse maskinene kombinere 2D- & 3D-skjæring i rör- og profil emner.

Rörlaser
Det unike med Mazaks rørlaser er at den fungerer som en 3D-laser, skärhuvudet er bevegelig og kan skjære de mest komplekse profilene. Maskinen håndterer rør opp til ø400mm og lengde 15 meter. Takket være muligheten til å gjenge direkte i maskinen kan man få ut en ferdig produkt – fra råmaterial til ferdig produkt i kun en operasjon.