Fleroperasjonsmaskiner

Fleroperasjonsmaskiner

Mazaks fleroperasjonsmaskiner har revolusjonert produksjonen og spiller en viktig rolle i dagens smarte fabrikker. Mazak fortsetter å lede teknologien innom DONE-IN-ONE konseptet, fra råmaterial til ferdig sluttkomponent i en og samme maskin.

Fleroperasjonsmaskiner

Revolusjoner din produksjon

Mazaks fleroperasjonsmaskiner har revolusjonert produksjonen siden 1983 og spiller en viktig rolle i dagens smarte fabrikker. Mazak fortsetter å lede teknologien innom DONE-IN-ONE konseptet, fra råmaterial til ferdig sluttkomponent i en og samme maskin.

Utover enorme forbedringer i produktivitet så gir Mazaks fleroperasjonsmaskiner verksteder en mulighet å ta ett ytterligere steg oppover og nå nivåer de tidigere ikke kunne nå.  De gjør det enkelt å ta frem de mest kompliserte detaljene til en så lav kostnad som mulig.

Med bransjens mest ekspansive produktgruppe kan du spesialtilpasse maskinen slik at den passer akkurat din bedrift og din produksjon. Alt fra verktøysmagasin til dobble spindler og roterende/tiltende bord.

Hva er fleroperasjonsmaskiner?
Fleroperasjonsmaskiner innebærer at du kombinerer flere ulike bearbeidingprosesser slik som dreiing, fresing, boring og gjenging i en og samme maskin – prosesser som tidigere krevde flere ulike maskiner. Med mindre tid for oppspenning, materialhåntering og produksjon ”done-in-one”, altså fra råmaterial til ferdig detalj, i en og samme maskin og ett eneste bearbedingsprogram.