Karriere

Karriere

Vi i Ravema søker kontinuerlig etter kunnskapsrike, drevne medarbeidere og kan tilby deg mange spennende og interessante roller i et høyteknologisk og fremtidsrettet selskap. Vi jobber i en bransje som er i stadig endring og fornyelse – noe vi og våre ansatte også gjør. Som ansatt i Ravema skal du trives, være drevet og føle glede og stolthet over det du jobber med – her blir du ikke en i mengden, du blir en del av et fellesskap.

Ledig stilling

Vi søker kontinuerlig etter engasjerte og drevne medarbeidere til Ravema. Finner du ikke en jobb du er interessert i akkurat nå? Send oss ​​imidlertid gjerne din søknad, så kommer vi tilbake til deg når det er en åpning i ditt interesseområde.

Vi i Ravema vil gjerne få et så godt bilde av deg som mulig, så legg alltid ved CV og følgebrev med søknaden. Den enkleste måten å sende den på er å fylle ut vårt søknadsskjema. Dokumentene dine er alltid i trygg oppbevaring hos oss, og vi behandler dem konfidensielt. Du kan når som helst kontakte oss og be oss om å fjerne søknaden din.

Tjänst Plats
Area Sales Manager – Verktøy Østlandet

Eksamenarbeid og praksis

Vi er opptatt av å bygge relasjoner med fremtidens medarbeidere tidlig og under de rette forutsetninger tilrettelegge hospitering og gradsarbeid på bachelor- og masternivå.

Hvis du er interessert i å praktisere eller skrive oppgaven din hos oss, ikke nøl med å kontakte oss. Ved henvendelse vil vi gjerne ha en CV og et personlig brev der du kort beskriver deg selv og hvordan du kan skape verdier for oss.

Utvecklas hos oss

För att behålla våra medarbetare måste vi också tillgodose deras behov och önskningar om personlig utveckling. För oss är detta viktigt och vi jobbar hårt för att erbjuda utbildning inom en mängd olika områden. Vi tror också på att göra det tydligt för varje medarbetare vilka karriärvägar som finns inom respektive område, försäljning, teknik/applikation, service & eftermarknad samt administration. Vi har kontinuerligt medarbetarsamtal där vår medarbetares utveckling är en prioritet och det är varje ledares uppgift att lyfta fram de möjligheter som finns för respektive person och avdelning samt hur medarbetaren ska kunna nå dit. Vi är mån om att man alltid ska känna att möjligheten finns för den som vill växa hos oss.

Utbildning
Det är skillnad att ha arbetsuppgifter som utmanar, och att ha arbetsuppgifter som känns övermäktiga. Det ena stimulerar, det andra frustrerar. Saknar en medarbetare kompetens för en viss arbetsuppgift ser vi till att investera i utbildning och vända känslan av osäkerhet och frustration till en känsla av att växa, självsäkerhet och lära sig något nytt.

Hos oss har vi en tydlig utbildningsplan för varje medarbetare kopplat till individens specifika roll i företaget. Som ny medarbetare kommer du att få en grundlig genomgång vad gäller våra värderingar, code of conduct och arbetssätt innan du släpps ut på grönbete.

LMT Business School
LMT Business School er vår egen utdanningsplattform som vi er spesielt stolte av å kunne tilby våre ansatte både innenfor Ravema og LMT Group. Vi har bygget en unik plattform for kompetanseutvikling innen salg og ledelse og vi kurser kontinuerlig våre ansatte slik at de alltid har den nyeste kunnskapen og føler seg trygge i arbeidet. Innenfor rammen av LMT Business School samarbeider vi med noen av bransjens ledende aktører, som har hjulpet oss med å utvikle unike opplæringskurs for våre virksomheter. Noen emner innenfor konseptet er obligatoriske, andre må du søke på og bli tatt opp på.

ANSATTE

Våre kjerneverdier – Tillit, Engasjement og Bærekraft – er viktige for oss og betyr like mye internt som i forhold til våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Som ansatt er det viktig for oss at disse grunnleggende verdiene ligger ditt hjerte nært og at du identifiserer deg med dem for at du skal trives og lykkes hos oss. Derfor er vi nøye med å undersøke om vi synes vi passer sammen allerede i rekrutteringsprosessen. I våre kjerneverdier «Vår fellesnevner» får du et godt bilde av hvem vi er.

LedErskap

Det vi vet er at vi ikke klarer oss uten motiverte og drevne medarbeidere. Dette får vi kun hvis vi også har motiverte ledere i organisasjonen som fokuserer på det positive som skjer. Ledere som også har mot til å gå foran og vise vei, som fostrer et miljø hvor det er greit å gjøre feil, tar initiativ og kommer med ideer. Ledelse hos oss handler om å forstå hva som motiverer og driver hver enkelt medarbeider og å kunne gi dem den rette posisjonen på banen samtidig som vi sikrer at alle er en del av laget.

Møt teamet

Teamet vårt består av lidenskapelige, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som drives av å finne den rette løsningen for deg.