Ledende partner til nordisk industri

Ledende partner til nordisk industri

Ravema er en ledende partner til nordisk industri og tilbyr komplette løsningar av produksjonsutstyr, verktøy, måleverktøy, automasjon, service og eftermarked.

Kampanj Mazak

Englandstillverkade maskiner

Verktøymaskiner

Mazak er ledende i verden innen produksjon av avanserte profesjonelle verktøymaskiner. Maskinutviklingen fokuseres på design, høy kvalitet, ergonomisk utførelse og teknisk utvikling.

Service

Ravemas kompetente og erfarne serviceteam finnes alltid i nærheten. Våre teknikere är spredt over hele Norge for å sikre at vi finnes der våre kunder er.

Vår ettermarkeds-avdeling gjør ditt maskinhold enklere, tryggere, sikrere og mer kostnadseffektivt.

Verktøy

Ravema er generalagent for Hoffmann Group – Europas ledende levrandør av kvalitetsverktøy, med over 500.000 ulike artikler.

Våre medarbeidere hjelper deg gjerne med verktøy og industriutstyr.

Måleteknikk

Ravema har et gediget måleprogram og levererer helhetsløsninger for måleteknikk. Vi tilbyr også service, kursing, installasjon og rådgiving.

Kontakt oss

Har du et spørsmål eller vil du finne ut mer om våre løsninger? Våre kunnskapsrike eksperter er klare til å diskutere dine behov og svare på alle dine spørsmål.

Ledende partner til
nordisk industri

Ravema er en ledende partner til nordisk industri og tilbyr komplette løsningar av produksjonsutstyr, verktøy, måleverktøy, automasjon, service og eftermarked.

Våre siste nyheter

  • Ditt viktigste verktøy er her!

    Nå er Hoffmann Groups katalog for 2023/2024 tilgjengelig. Den nye utgaven inneholder over 120.000 artikler innen blant annet skjærendeverktøy, måleverktøy, arbeidsplassinnredning og mye mer! Alle…

  • Målekampanje!

    Akkurat nå tilbyr vi produkter fra Mitutoyo, Mahr og TESA til virkelig gode priser! Du finner blant annet digitale skyvelære, mikrometer og høydemålere i vår…

  • Optimaliser forvaltningen av dine måledata

    Det er stadig mer populært med digital dataoverføring av måledata blant bedrifter. Dette øker imidlertid kravene til underleverandører, og setter søkelyset på mer presise og…

Møt teamet

Teamet vårt består av lidenskapelige, nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker som drives av å finne den rette løsningen for deg.